Inspiration. Lifestyle. Entertainment.
 
 

MBA in één DAg | Ben Tiggelaar

 
DNSTRY On Tour white.png
 

Donderdag 18 april | Beatrix Theater | Utrecht

BT.jpg

MBA in één dag | Ben Tiggelaar

 
DNSTRY On Tour.png
 

‘JE BESTE TIJDSINVESTERING IN JAREn’

In ‘MBA in één dag’ leert Ben Tiggelaar je de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering. Ben Tiggelaar geeft je de beste tips uit de beste boeken. Onlangs maakte hij bekend dat hij na 2019 stopt met MBA in één dag. Zijn seminars op 16 en 17 april waren dan ook binnen de kortste keren uitverkocht. Daarom wordt er na 15 jaar, 20 duizend deelnemers en sessies in 8 landen speciaal nog één allerlaatste extra editie op donderdag 18 april in het Beatrix Theater te Utrecht georganiseerd. Je laatste kans, want hierna stopt MBA in één dag definitief. En jij kan er via DNTSTRY: On Tour met een select tandheelkundig gezelschap bijzijn.


Programma

08.00 Ontvangst met energierijk ontbijt | 9.30 start seminar | 17.15 einde seminar met borrel

MBA.jpg
 

Blok 1 Leiderschap: mensen boven zichzelf laten uitstijgen

 • Wat is er nodig om jezelf en anderen écht te motiveren?

 • Hoe overwin je als leidinggevende de waan van de dag?

 • Wat zijn de ‘fundamentals’ die elke manager moet kennen?

 • Wat zijn de actuele inzichten waar ik nu mee aan de slag moet?


Blok 2 Organisatie: een bedrijf creëren dat wérkt

 • Naar een nieuw, beter businessmodel: wat komt daarbij kijken?

 • Alles tegelijk: kwaliteit + flexibiliteit + motivatie + efficiency. Kan dat?

 • De dramatische veranderingen die technologie veroorzaakt.

 • Hoe zorg je dat een team wél functioneert?

 

Blok 3 Strategie: een winnende koers uitzetten

 • Hoe ontwikkel je een duidelijke strategie voor je bedrijf?

 • Hoe creëer je innovaties waar de markt op zit te wachten?

 • Van startup tot wereldspeler: wat zijn de stappen?

 • Marketing en verkoop anno nu...

Blok 4 Verandering: van woorden naar daden

 • Waarom zoveel implementaties mislukken (en wat je daaraan doet!)

 • Hoe maakt een bedrijf de stap van goed naar geweldig?

 • Praktische veranderkunde: fundamenten en nieuwe inzichten.

 • Zoveel uitdagingen en kansen: hoe bepaal je waar je begint?


Testimonials

Inspirerend, verfrissend; een professioneel uitgewerkte formule die van a-z klopte.
— Judith Tesser, programma- en communicatiemanager, DPI Value Centre
 
Veel informatie beknopt samengevat met onderlinge verbanden op een prettig, hoog tempo. Boeiend van de eerste tot en met de laatste minuut. Mooie afwisseling van gesproken woord, filmpjes, oefeningen en humor. Klasse!
— Dick Hortensius, NEN
Prachtig seminar waarbij in hoog tempo alle belangrijkste managementlessen er doorheen gestampt worden. Wat een snelheid!
— Edgard Weening, apotheker-vennoot, Service-apotheek Oostermoer

DNTSTRY: On Tour | Tickets

Regulier
€995,- excl. btw
€1203,95 (incl. 21% btw)
incl. 7 KRT-punten

 
DNSTRY pay-off white.png
 
BT2.jpg
 

Over Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Afgelopen jaar kwam Ben zijn nieuwe boek ‘De Ladder’ uit, ook dit boek stond al snel op nummer één-positie in de management-toptien. Ben zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat
Voor de in één dag-seminars las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste wetenschappers en managementdenkers. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens seminars en in interviews. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Zoals MBA in één dag. Beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo, presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor je toch 8 uur lang op het puntje van je stoel zit.

 
 
DNSTRY On Tour white.png
 
Beatrix Theater.jpg

Beatrix Theater

Jaarbeursplein 6a, 3521 AL Utrecht 

Auto:
Vanuit Hilversum (A27)
neem de A12 richting Utrecht/Den Haag. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Amsterdam (A2) richting Utrecht
neem afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Den Bosch/Breda (A2)
neem afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12)
neem afrit 17. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Amersfoort (A28) naar de A27 (Breda)
neem de A12 (Den Haag), ring Utrecht. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Parkeren
Rondom het Beatrix Theater zijn voldoende parkeerplaatsen. Houd wel rekening met evenemnten in de Jaarbeurs. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 en P3. Deze parkeerterreinen liggen tegenover het Beatrix Theater. Jaarbeurs P2 en P4 liggen op ongeveer 20 minuten loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P4 volgt. We verstrekken alleen uitrijkaarten voor de parkeerterreinen van Jaarbeurs (P1 t/m P4).

Openbaar vervoer:
Het Beatrix Theater is goed bereikbaar met het OV. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het theater. De looproute is bijna volledig overdekt en vanuit het Centraal Station staat de route naar het Beatrix Theater goed aangegeven. Volg de borden Jaarbeursplein totdat het Beatrix Theater staat aangegeven.

Verder is het theater te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein), halte CS Jaarbeursplein.