Let’s Talk DNTSTRY

Iedere spreker heeft een eigen verhaal. Laat jezelf en je tafelgenoten verrassen tijdens hét meest inspirerende Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland. Maak deel uit van een uniek tandheelkundig gezelschap zoals je alleen bij DNTSTRY: 360 Talks vindt.

 

Stephan Tjiook & Marjolijn Oomens

Stephan is startend tandarts, bekend van initiatieven als De Startende Tandarts, Kickstart 360 en founder van DNTSTRY. Marjolijn is MKA-chirurg, fellow Head and Neck Oncology aan het Antoni van Leeuwenhoek en vanaf februari werkzaam bij Kaakchirurgie Amsterdam-West in het ACIBADEM International Medical Center. Thans won ze de NTvT debuutprijs 2017 en was ze jurylid van de Nationale Tandheelkunde Quiz. Als hosts zullen zij het publiek door de nieuwjaarsbeleving van tandheelkundig Nederland meenemen. Tipje van de sluier? Heb een groot hart, dan volgt de rest vanzelf.


 

Mijke van Berkel - Superpower

In een steeds drukker wordende maatschappij met toenemende verwachtingen wordt het steeds belangrijker de juiste balans tussen privé en werk te vinden. Tijdens ‘Superpower’ bundelt Mijke haar in Azië tot Amerika opgedane kennis om je te laten ervaren hoe je jezelf in balans kan houden op de momenten dat je het ’t meest nodig hebt. Behoud je innerlijke rust zelf in de drukte en hectiek van een chaotische werkdag. Mijke weet er als mondhygiëniste, praktijkmanager, yoga-docente en founder van Lumen alles van.


 

Gerber de Lange - Why everybody should know Tony Robbins

Gerber, een van de dragende krachten achter Succesgids, de organisatie achter ultimate personal succes seminars, geeft jou handvaten om van 2019 jouw beste jaar tot nu toe te maken. Daarbij kunnen we ontzetten veel leren van Anthony Jai Robbins, de voormalig coach van wereldleiders als Michail Gorbatsjov, George H.W. Bush, Princess Diana en Bill Clinton. Beleef de High Energy die Tony Robbins tijdens zijn events gebruikt om duizenden en duizenden mensen in een ander State Level of Energy te brengen om het beste uit jezelf te halen.


 

Dieuwertje de Groot-Kuin - The Apex Journey

Niets kan bestaan zonder een stabiele basis. In ‘The Apex Journey’ neemt Dieuwertje, tandarts-endodontoloog en voormalig Radboud UMC-docente, je mee in een wonderlijke reis door onze gebitselementen. Van knobbeltop tot wortelpunt maak je vanuit een uniek perspectief kennis met de zichtbare en onzichtbare mysteries die het wortelkanalenstelsel ons te bieden heeft. In de ketting die we in de praktijk leggen bepaalt de zwakste schakel de kans van slagen, maar soms is niets wat het lijkt…


 

Nicky Beukers - Why Perio’s My Thing

Keuzes uit het verleden op zowel persoonlijk als professioneel vlak maken je tot de persoon die je nu bent. Nicky is als tandarts-parodontoloog cum laude afgestudeerd en behalve NVvP-bestuurslid ook het gezicht van deze vereniging. In een zowel klinisch als niet-klinisch verhaal vertelt ze waarom ze ervoor heeft gekozen de differentiatie parodontologie te doen en wat haar beweegt op bestuurlijk vlak actief te zijn. The New Generation van vandaag is per slot van rekening de toekomst van morgen.


 

Frouke van Es - Everybody Can Sing

Frouke coacht, zingt, ontwerpt, doceert en spreekt. Ze is als vocal coach (o.a. Hans Klok) en life coach onderdeel geweest van initiatieven als 365 Dagen Succesvol en Typefate. Tijdens ‘Everybody Can Sing’ laat deze alleskunner de innerlijk artiest in jezelf ontdekken. Want ook al zeggen mensen dat ze niet kunnen zingen, iedereen kan het! Je stem is een wonderlijk apparaat dat met de juiste training tot grootste dingen in staat. Of dit nu in het dagelijkse leven is of op de bühne. En of je dit nu alleen doet, of samen met je tafelgenoten… 


 

Ciprian Boca - Smiles for Tanzania

Ciprian is geboren met een passie voor film maken. Ondank zijn onmiskende talenten, grote successen (met o.a. Florin Cofar), zijn toekomst in Hollywood en ietwat wilde verschijning, vindt hij het ontzettend belangrijk je hart te volgen en altijd bescheiden naar jezelf een anderen te blijven. Pas wanneer we van tijd tot tijd een pas op de plaats maken, beseffen we dat niet alles een vanzelfsprekendheid is. Met zijn ‘Smiles for Tanzania’ project geeft hij een unieke kijk in een ander stukje van de wereld. Want wat kunnen we in alle nederigheid leren van onze naasten?


 

Catalin Dimir - Rock ‘n Roll Dentistry

"Get your hands on inside information in a way you’ve never heard before. Forget taboos and get ready for bold statements and a whole lot of passion. Let’s have some fun. Join me on a journey on how to make you shine in your practice. Every.Damn.Day. We will freeride that snowboard from the top of the mountains into the magic of the deep blue sea and together we will rock the world of dentistry. Dentistry is limitless, you are limitless. Now let’s make it sexy.”   -Dr. Dimir


 
Your InstaMoment.png

Alexander Vermeulen - Your InstaMoment

Alexander is dé Instagram-koning van het moment en volgens menigeen degene die het algoritme van dit populaire medium heeft gekraakt. Bekend van documentaires op de VPRO en artikelen in het NRC laat hij met zijn bedrijf Alike bekende merken organisch groeien tot meer dan een miljoen volgers. Tijdens ‘Your InstaMoment’ beoordeelt hij diverse tandheelkundige accounts geeft hij je tips & tricks om jouw Instagram, hét sociale netwerk van nu en de nabije toekomst, te laten groeien en bloeien als nooit tevoren.


 

Quoc An Nguyen - Supranatural

Qua visuals, performance en visie staat An op zeldzame hoogte. Mensen komen steeds minder vaak hun bed uit voor informatie, maar des te meer voor inspiratie. Met ‘Supranatural’ laat hij zijn publiek voor de eerste keer kennis maken met een volledig nieuw verhaal dat spot met alle wetten die we tot nu toe voor mogelijk hadden gehouden. Als founder van Ardent Tandheelkunde en concepten als ‘The Game Changer’ en ‘Endgame’, inspireert en activeert hij collega’s om hun dromen te volgen, hoe schier onmogelijk deze soms ook lijken.