Inspiration. Lifestyle. Entertainment.
 
 

BusinessBoost Live 2019 | Ahoy

 
DNSTRY On Tour white.png
 

Woensdag 20 maart | Inloop 18.30 uur | Rotterdam

header-image-bb.jpg

BusinessBoost Live | woensdag 20 maart | Ahoy Rotterdam

 
DNSTRY On Tour.png
 

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel delen tijdens BusinessBoost Live 2019 exclusief hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment voor iedere ondernemende tandarts die zichzelf in beweging willen zetten. Professionals die niet terugdeinzen risico’s te nemen of het roer om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Sluit je aan bij het selecte tandheelkundige gezelschap dat met DNTSTRY: On Tour op woensdag 20 maart een bezoek zal brengen aan Ahoy Rotterdam.


Line-up

 
 

Uniek in Nederland

BusinessBoost Live is uniek in zijn soort. Inmiddels is het alweer de derde editie van dit bijzondere inspiratie-event; een spektakel vol inspiratie afgewisseld met entertainment op hoog niveau. Tijdens de avond ziet u bijzondere ‘keukentafelgesprekken’ tussen interviewer en gast, waarbij life changing moments worden benoemd en hoe de spreker daarop heeft gehandeld. Grote verhalen worden toepasbaar gemaakt voor u als bezoeker.

Programma
18:30 uur Inloop
20:00 uur Aanvang show
22.30 uur Einde show

DNTSTRY: On Tour | Tickets
1e ring, lange zijde €80,-


Introductie

Pieter Zwart.jpg
Pieter Zwart is CEO en medeoprichter van webwinkel Coolblue. Gestart in 1999 met als doel een uitmuntende klantenservice is het bedrijf anno 2018 uitgegroeid tot ruim 3.500 medewerkers en een jaaromzet van 1,2 miljard.
De Nederlandse DJ Armin van Buuren werd vijf keer verkozen tot beste DJ van de wereld. Op BusinessBoost Live vertelt hij over (succesvol) internationaal ondernemen in één van Nederlands’ grootste exportproducten: dancemuziek.
Armin+van+Buuren.jpg
Dirk%2Bde%2BBruijn.jpg
Dirk de Bruijn is medeoprichter van het Nederlandse bedrijf Swapfiets, dat in twee jaar tijd van 150 naar bijna 100.000 klanten ging.
Michiel Muller is mede-oprichter van online supermarkt Picnic. Het bedrijf bestaat sinds 2015, bezorgt uitsluitend aan huis en heeft geen eigen winkels.
Michiel Muller.jpg
Steven Schuurman.jpg
Steven Schuurman is een Nederlandse IT-ondernemer en oprichter van miljardenbedrijf Elastic. Het bedrijf maakt open source zoeksoftware om grote hoeveelheden gegevens te doorzoeken en analyseren.
Esther Perel is een Belgisch psychotherapeut die in haar werk het spanningsveld van relaties onderzoekt. Haar invalshoek: de kwaliteit van onze relaties hebben een enorme impact op de kwaliteit van onze levens.
Esther+Perel.jpg
Johnny+de+Mol.jpg
Acteur, programmamaker en presentator Johnny de Mol, won in zijn carrière meerdere malen een prestigieuze Televizier-Ring. Wat is zijn geheim waardoor hij telkens impactvolle programma’s weet te maken?
Eva Jinek is journalist en presentatrice en iedere werkdag rond de klok van elf te zien met haar talkshow Jinek, waarin ze in een ongedwongen sfeer en met een doortastende journalistieke aanpak met haar gasten de actualiteiten doorneemt.
Eva+Jinek.jpg
Humberto+Tan.jpg
Humberto Tan treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider, presentator en gastspreker bij events met de meest uiteenlopende thema’s. Hij voelt zich in veel markten thuis, is oneindig nieuwsgierig en breed geïnteresseerd.
Ruben van Zwieten is predikant en oprichter van onder andere De Nieuwe Poort op de Zuidas in Amsterdam en het Weena in Rotterdam. Door NRC en de Volkskrant is hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen voor de toekomst.
Ruben van Zwieten.png
Najib+Amhali.jpg
Najib Amhali is een Nederlands-Marokkaanse cabaretier en acteur. Hij staat al jaren aan de comedy-top en schreef maar liefst tien eigen voorstellingen.
 
DNSTRY pay-off white.png
 
Result_business_boost_live_3.jpg

Ahoy Rotterdam

Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam


Adres & routebeschrijving

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen. Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

Houd de A4 aan tot Den Haag. Neem de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy. Vanuit de richting Utrecht

Houd de A12 aan tot Gouda, en neem vervolgens de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy. Vanuit richting Dordrecht/Breda

Houd de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na deze afslag volg je de borden Ahoy. Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

Houd de A29 aan richting Rotterdam en rijd deze weg helemaal uit, de richting Ahoy staat aangegeven. Volg de borden Ahoy.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart. Er rijden géén extra bussen en treinen gedurende BusinessBoost Live 2019. Plan daarom van tevoren je terugreis alvast goed. Kijk voor de actuele vertrektijden op www.9292ov.nl.

 

 
DNSTRY On Tour white.png
 
harold-wijnholds-390940-unsplash.jpg