Inspiration. Lifestyle. Entertainment.
 
 
 
RGE_1544.jpg

Zaterdag 26 januari, De Rode Hoed, Amsterdam

 
DNSTRY 360 Talks.png
 

DNTSTRY: 360 Talks is hét Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland. Binnen de adembenemende sfeer van De Rode Hoed te Amsterdam zal een 5-gangen sit down diner worden gecombineerd met diverse inspirerende 360 Talks volgens het TEDx-concept. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens het diner zullen diverse verrassingsacts garant staan voor inspiratie, activatie en engagement zoals het alleen out-of-the-box denkers betaamd. Bovendien zal tijdens de avond de tafelschikking regelmatig wisselen, zodat u aan het einde van het diner uw netwerk gegarandeerd verbreed heeft.

Voor iedereen die u tijdens het diner niet heeft kunnen spreken vindt aansluitend de nieuwjaarsreceptie plaats, die geruisloos zal overgaan in een silent disco met voor ieder wat wils: oldies, goodies en de hits van nu. DNTSTRY: 360 Talks biedt een unieke nieuwjaarsbeleving te midden van een exclusief tandheelkundig gezelschap.

 

Programma

16.00 - 16.30 inloop
16.30 - 17.00 kick-off
17.00 - 18.00 360 Talks | voorgerecht
18.00 - 19.00 360 Talks | soep*
19.00 - 20.00 360 Talks | tussengerecht
20.00 - 21.00 360 Talks | dinner in the dark*
21.00 - 22.00 360 Talks | nagerecht
22.00 - 23.00 nieuwjaarsreceptie
23.00 - 00.00 silent disco afterparty
*tafelwissel

Dresscode | casual chique

 
 

Tickets*

Regulier €275,-
Studenten €150,-
*gelimiteerd


Tafel reserveren

Uw eigen tafel reserveren voor uw collega’s en/of meest gewaardeerde relaties? Neem contact met ons op.


Menu: A Sense of Thai Fusion Cuisine

Crispy Pork Belly | Pompoensoep met kokos | Gebakken viskoekjes met mango | Thai vegetable stew met basmati en Asian broccoli | Panna cotta van steranijs

 
-Menu Design by Chef de la Maison

-Menu Design by Chef de la Maison

 

Line-up

 
 

Let’s Talk DNTSTRY

YourHosts | Superpower | Why Everybody Should Know Tony Robbins | The Apex Journey | Why Perio’s My Thing
Everybody Can Sing | Smiles for Tanzania | Rock ‘n Roll Dentistry | Your InstaMoment | Supranatural

 
 
 
RGE_1877.jpg
 

Let’s talk DNTSTRY

Iedere spreker heeft een eigen verhaal. Laat je meenemen en samen met je tafelgenoten verrassen met inhoud en activatie die je alleen vindt bij DNTSTRY: 360 Talks, hét meest inspirerende Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland.

 

YourHosts.png

Stephan Tjiook & Marjolijn Oomens - Yourhosts

Stephan is startend tandarts, bekend van initiatieven als De Startende Tandarts, Kickstart 360 en founder van DNTSTRY. Marjolijn is MKA-chirurg en fellow Head and Neck Oncology aan het Antoni van Leeuwenhoek. Thans won zij de NTvT debuutprijs 2017 en was zij jurylid tijdens de Nationale Tandheelkunde Quiz. Samen zullen zij als hosts het publiek door de nieuwsjaarsbeleving van tandheelkundig Nederland meenemen. Een tipje van de sluier? Heb een groot hart, dan volgt de rest vanzelf.


 

Mijke van Berkel - Superpower

In een steeds drukker wordende maatschappij met toenemende verwachtingspatronen, wordt het steeds belangrijker de juiste balans tussen privé en werk te vinden. Tijdens ‘Superpower’ bundelt Mijke haar in Azië tot Amerika opgedane kennis om je te laten ervaren hoe je jezelf in balans kan houden op de momenten dat je het ‘t meest nodig hebt. Behoud je innerlijke rust, zelfs in de drukte en hectiek van een chaotische werkdag. Mijke weet er als mondhygiëniste, praktijkmanager, yoga docente en founder van Lumen alles van.

Superpower.png

 
Why everybody should know Tony Robbins.png

Gerber de Lange - Why Everybody should know Tony Robbins

Als een van de trekkers van Succesgids, de organisator van ultimate personal success seminars, geeft Gerber jou handvaten hoe jij van 2019 jouw beste jaar tot nu toe kan maken. Iemand die ons daarin ontzettend veel kan leren, is Anthony Jai Robbins, voormalig coach van wereldleiders als Michail Gorbatsjov, Bill Clinton, Princess Diana en George H.W. Bush. Beleef de High Energy die Tony Robbins tijdens zijn events gebruikt om duizenden en duizenden mensen in een ander State Level of Energy te brengen om het beste uit jezelf te halen.


 

Dieuwertje de Groot-Kuin - The Apex Journey

Niets kan bestaan zonder een stabiele basis. In ‘The Apex Journey’ neemt tandarts-endodontoloog en voormalig Radboud UMC docente Dieuwertje je mee in een reis door het wortelkanaal en onthult ze de mysteries die dit gangenstelsel voor ons te verbergen heeft. Van knobbeltop tot wortelpunt, je ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Leer vanuit een unieke zienswijze waarop je moet letten wanneer een patiënt met heftige kiespijn zich bij jou in de praktijk meldt. Want soms is niets wat het lijkt…

The Apex Journey.png

 
Why Perio's My Thing.png

Nicky Beukers - Why Perio’s my thing

Keuzes uit het verleden op zowel persoonlijk als professioneel niveau leiden tot de persoon die je nu bent. Onder de juiste omstandigheden kunnen in één klap de mooiste dingen ontstaan. Nicky is als tandarts-parodontoloog cum laude afgestudeerd en is behalve NVvP-bestuurslid ook het gezicht van deze vereniging. In een zowel klinisch als niet-klinisch verhaal vertelt ze waarom ze voor de differentiatie parodontologie heeft gekozen en wat haar beweegt ook op bestuurlijk niveau actief te zijn.


 
Everybody Can Sing.png

Frouke van Es - Everybody Can Sing

Frouke coacht, zingt, ontwerpt, doceert en spreekt. Als vocal coach (o.a. Hans Klok) en life coach is ze betrokken geweest bij initiatieven als 365 Dagen Succesvol en Typefate. Deze alleskunner laat tijdens ‘Everybody Can Sing’ ook de innerlijke artiest in jou ontdekken. Want ook al zeggen mensen dat ze niet kunnen zingen, iedereen kan het! Je stem is een wonderlijk apparaat die met de juiste training tot grootste dingen in staat is, zowel in het dagelijks leven als op de bühne. Als we het over impact hebben…


 
Smiles for Tanzania.png

Ciprian Boca - Smiles for Tanzania

Ciprian is geboren met een passie voor film. Ondanks zijn grote successen (met o.a. Florin Cofar), zijn gigantische netwerk, zijn toekomst in Hollywood en zijn ietwat wilde verschijning, vergeet hij niet waar hij vandaan komt en hoe belangrijk het is bescheiden te blijven richting jezelf en anderen. Zo ook naar onze naasten die het minder hebben in Afrika. Met zijn Smiles for Tanzania project laat hij je zien hoe het er aan de andere kant van de wereld aan toegaat en wat wij daarvan in alle nederigheid kunnen leren.


 

Catalin Dimir - Rock ‘n Roll Dentistry

"Get your hands on inside information in a way you’ve never heard before. Forget taboos and get ready for bold statements and a whole lot of passion. Let’s have some fun. Join me on a journey on how to make you shine in your practice. Every.Damn.Day. We will freeride that snowboard from the top of the mountains into the magic of the deep blue sea and together we will rock the world of dentistry. Dentistry is limitless, you are limitless. Now let’s make it sexy.” -Dr. Dimir

Rock 'n Roll Dentistry.png

 
Your InstaMoment.png

Alexander Vermeulen - Your InstaMoment

Alexander is dé Instagram-koning van het moment en volgens menigeen degene die het Instagram-algoritme heeft gekraakt. Bekend van documentaires op de VPRO en artikelen in het NRC, laat hij met zijn bedrijf Alike bekende merken organisch groeien tot meer dan een miljoen volgers. Tijdens ‘Your InstaMoment’ beoordeelt hij diverse tandheelkundige accounts en deelt hij zijn tips & tricks met jou om jouw Instagram, het medium van nu en de nabije toekomst, te laten groeien en bloeien als nooit tevoren.


 

Quoc An Nguyen - Supranatural

Tegenwoordig komen steeds minder mensen hun bed uit voor informatie, maar des te meer voor inspiratie. Qua visuals, performance en visie staat An op zeldzame hoogte. Tijdens ‘Supranatural’ deelt hij voor de eerste maal een volledig nieuwe immersive experience met zijn publiek. Als founder van Ardent Tandheelkunde en concepten als ‘The Game Changer’ en ‘Endgame’ inspireert en activeert hij collega’s om hun dromen te volgen, hoe onhaalbaar deze soms ook lijken te zijn.

Supranatural.png

 

RGE_2127.jpg

De Rode Hoed 

Een sfeervolle toplocatie in het centrum van Amsterdam

De Rode Hoed vind je aan de Keizersgracht 102 in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor degenen die per boot arriveren ligt de aanlegsteiger voor de deur. Voor hen die met de auto komen zijn diverse parkeergarages in de buurt. Te voet ligt de Rode Hoed in het centrum van Amsterdam, op een kwartiertje lopen van Amsterdam Centraal.


OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal kunt u kiezen voor tramlijn 2, 11, 12, 13 en 17 en uitstappen bij de eerste halte, de Nieuwezijds Kolk. Vanaf de daar is het ongeveer 450 meter lopen naar de Rode Hoed. Met tramlijn 13 of 17 kunt u ook uitstappen bij de halte Westermarkt, wat ongeveer 50 meter korter lopen is.

PARKEREN

Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt van de Rode Hoed, zoals Q-park Nieuwendijk (7 min lopen), P1 Parking Amsterdam Centrum (9 min lopen) en Parking Centrum Oosterdok (22 min lopen of met OV).

P+R

Tevens beschikt Amsterdam over verschillende transferia, ook wel P+R’s genoemd. Arriveert u na 10.00 uur en in het weekend, dan zijn de kosten € 1 per 24 uur. Aankomen en parkeren voor 10 uur s ochtends zijn de kosten € 8 voor de eerste 24 uur en daarna € 1 per 24 uur.